Skype- eller telefonkonsultation

Jeg tilbyder også konsultationer over både Skype og telefon skype Skype- eller telefonkonsultation screen skypeOutlookCall Web

Det kan være svært at få en terapi-tid, der passer ind, hvis man fx er meget ophængt eller bor langt væk. Det kan også være, du får akut brug for hjælp. I den slags situationer kan Skype- eller telefonkonsultationer være en rigtig god løsning.

De fleste kender det – der er ingen tider, der passer, og vi bliver desperate over, at vi så ikke kan få den behandling, vi sådan har brug for. Efterhånden er det – i takt med teknologiens udvikling – heldigvis blevet mere almindeligt at foretage en række konsultationer, herunder terapi, over Skype eller telefon.

Jeg tilbyder også konsultationer over både Skype og telefon. Jeg anbefaler dog, at vi mødes mindst en gang inden denne form for konsultation, da et personligt møde giver noget andet og til tider mere end det ’elektroniske’ møde kan.

Dette er dog ikke ensbetydende med, at du skal undlade at benytte dig af konsultationsformen. Er du fx i akut nød, kan denne løsning være rigtig givtig for dig – særligt hvis alternativet er ingenting eller en lang ventetid.

Det kan også være en god form for os, der kender hinanden gennem et længere forløb. Her har vi nemlig fået opbygget den tillid, kontakt og gensidig klangbund, der er så vigtig for, at terapien får den bedste grobund.

Er du usikker på, om det er en konsultationsform, der fungerer for dig, sker der intet ved at prøve det. Du vil allerede efter første gang kunne fornemme, om det er noget, der kan gøre noget godt, for dig. Nogle finder endda frem til, at det er den form, der passer bedst til netop dem.