Anbefalinger fra mine klienter

anbefalinger  Anbefalinger fra mine klienter ANBEFALINGER 840x480

”Jeg kommer til Maria, når bekymringerne og angsten tager over. Hun har en evne til at lave et ’safe space’, der får begge dele til at lette. Hun er en god og opmærksom lytter og påpeger de tanker og mønstre, der holder mig fast. Og giver mig en retning til at komme videre.”
Naya, 43 år

***

”Min business-partner og jeg var et sted, hvor vi slet ikke var enige om, hvor vi skulle hen. Med Marias kloge spørgsmål og indsigtsfulde skub fandt jeg den rigtige retning til glæde for mig selv og uden at miste det venskab, jeg også har med min forretningspartner. Det var og er stort.”
Michael, 52 år

***

Maria arbejder på flere niveauer og kan fornemme mig på en måde, jeg ikke engang selv kan, men begynder at lære nu. Jeg har gået hos Maria gennem min egen uddannelse til psykoterapeut, og det har været fantastisk, at hun på en gang både har kunnet lave terapi med mig, uden at det har ’virket’ som terapi og samtidig kunne forklare, hvad det er, hun gør. Hun får min dybfølte anbefaling – uanset hvad du kæmper med.”
Josefine, 37 år

***

”Ingen har på samme måde som Maria kunne forstå, hvordan det er at blive syg og invalid af sygdommen i både krop og sjæl. Hun hjalp mig, da jeg syntes, det så allermest håbløst og sort ud. Nu tror jeg på livet igen.
Det er både jeg og min familie så glade for. Tak, Maria!”
Christian, 31 år

***

”Hos Maria var der endelig én, der lyttede rigtigt til mig og forstod mig. Jeg følte mig så ensom og mærkelig inden. Hun har lært mig at tale på en anden måde, så fx mine forældre og jeg ikke længere kommer op at skændes på samme måde. Jeg har ligesom fået mere lyst til alt.”
Sille, 24 år

***

”Marias nænsomme tilgang og samtidig uhyre skarphed i sine observationer har været en lise for mig. Jeg har været lukket af fra min krop, men den tilgang har Maria hjulpet mig med at genskabe. Hver session hos Maria har været som en gave.”
Charlotte, 56 år

***

”Prøv Maria – du vil ikke fortryde det.”
Nils, 40 år

***

”Jeg var i en krise, hvor jeg fik stress på mit arbejde, hvor jeg syntes, det både var svært med mine voksne børn, min mand og mine gamle forældre, og hvor jeg ikke kunne klare det hele. Nu går det heldigvis bedre, og det er jeg sikker på handler om de samtaler og små øvelser, Maria viste vejen i.”
Nanna, 49 år

***