KONTAKT OG PRISER

Psykoterapeut, MPF
Maria Holkenfeldt Behrendt
Studiestræde 7A · Baghuset
1455 København K.
51 90 18 48
mhb@inwriting.dk

CVR-nr.: 39249952

Priser
Individuel session
1½ time: 950 kr.
Klippekort: 10 gange á 1½ time: 8.000 kr.
OBS: Klippekortet er gældende 18 mdr. fra købsdato.

Parterapi
75 min.: 1.100 kr.

For psykoterapeutstuderende
1½ time: 800 kr.

Telefonkonsultation
Jeg tilbyder også telefonkonsultationer. Jeg anbefaler, at vi mødes personligt første gang, men det er ikke et krav. Prisen for telefonkonsultationer er den samme som for de øvrige konsultationer.

Forløb
Du skal forvente at gennemføre et forløb på minimum 10 gange, før du kan mærke en udvikling. Og desuden anbefaler jeg, at du de første fem til syv gange kommer med max 14 dages mellemrum for at få det bedste ud at forløbet.

Jeg modtager løbende supervision for at sikre, at du får den bedste behandling.

Afbud
Afbud skal foretages senest 24 timer før den aftalte tid, ellers faktureres der for det fulde beløb. Eventuelt afbud skal ske på mobil 5190 1848.

Find vej
Når du kommer til Studiestræde 7, skal du ringe på porttelefonen, hvor der står ‘Baghuset’. Herefter går du ind i gården og videre ad den mellemgang, der fører til anden baggård. I denne mellemgang er der en opgang til venstre, hvor der på dørtelefonen igen står ‘Baghuset’. Og så går du op til 2. sal, hvor jeg vil stå og vente på dig. Der er ikke noget venteværelse, så det er desværre ikke muligt for dig at sidde og vente, hvis du er for tidligt på den.