De fleste klienter begrunder ofte et terapiforløb med, at de føler sig stressede, opgivende, angste eller ensomme, ligesom mange af dem føler, de holder sig selv tilbage i relationer til andre mennesker – at det er vanskeligt for dem at navigere følelsesmæssigt i forhold til fx partnere, forældre, kolleger eller børn.

Som klient kan du være ramt af sygdom eller være pårørende til en sygdomsramt – begge dele kan ryste livsgrundlaget fundamentalt. Du kan opleve dødsfald, skilsmisse, depression eller sindsoprivende hændelser, der slår selv de stærkeste ud af kurs. Ligesom den indre kritiske stemme kan blive så hård, at det bliver psykisk invaliderende. Eller du kan gå rundt og have det dårligt uden at vide præcis hvorfor.

Sammen taler vi os igennem den krise, du måtte stå i her og nu, ved at stille skarpt på kerneproblemerne, så du selv kan komme igennem krisen og ud på den anden side. I en tryg og tillidsfuld atmosfære finder vi i fællesskab alle de sunde ressourcer og kompetencer, du som menneske rummer – også når livet går i en anden retning, end vi havde tænkt os.

Jeg tror på, at alle kan komme igennem selv livets hårdeste slag – sygdom, dødsfald, depressioner og eksistentielle kriser i det hele taget – hvis man har nogle at dele oplevelserne, tankerne og krisen med.

Mine tidligere job og erfaringer har trænet mig i at være en opmærksom og god lytter, der kan stille spørgsmål, som åbner for nye indsigter – simpelthen fordi jeg dels kan lide at lytte og være sammen med mennesker, uanset hvilken sindsstemning de befinder sig i – dels pga. mit stærkt reducerede syn (læs evt. mere om mig her).

Ekspertise

  • Invaliderende sygdomme – hvad gør det ved dig som sygdomsramt eller pårørende til en sygdomsramt? Hvordan kommer du mere hel igennem?
  • Livskriser – hvordan kommer du igennem?
  • Parforholdsproblematikker
  • Moderrollen
  • Skilsmisse
  • Ensomheds- og forkerthedsfølelse
  • Depression og angst
Jeg tror på, at alle kan komme igennem selv livets hårdeste slag - hvis man har nogle at dele oplevelserne, tankerne og kriserne med
Har du brug for hjælp til at overkomme livets udfordringer?
Jeg vil gerne hjælpe dig igennem!
Kontakt mig i dag.