Klienterne siger
"Ville ønske at alle kunne få lov til at gå hos dig"
Olivia
27 år
”Hos Maria var der endelig én, der lyttede rigtigt til mig og forstod mig. Jeg følte mig så ensom og mærkelig inden. Hun har lært mig at tale på en anden måde, så fx mine forældre og jeg ikke længere kommer op at skændes på samme måde. Jeg har ligesom fået mere lyst til alt.”
Sille
24 år
”Prøv Maria – du vil ikke fortryde det.”
Nils
40 år
”Ingen har på samme måde som Maria kunne forstå, hvordan det er at blive syg og invalid af sygdommen i både krop og sjæl. Hun hjalp mig, da jeg syntes, det så allermest håbløst og sort ud. Nu tror jeg på livet igen. Det er både jeg og min familie så glade for. Tak, Maria!”
Christian
31 år
"Maria arbejder på flere niveauer og kan fornemme mig på en måde, jeg ikke engang selv kan, men begynder at lære nu. Jeg har gået hos Maria gennem min egen uddannelse til psykoterapeut, og det har været fantastisk, at hun på en gang både har kunnet lave terapi med mig, uden at det har ’virket’ som terapi og samtidig kunne forklare, hvad det er, hun gør. Hun får min dybfølte anbefaling – uanset hvad du kæmper med.”
Josefine
37 år
”Jeg var i en krise, hvor jeg fik stress på mit arbejde, hvor jeg syntes, det både var svært med mine voksne børn, min mand og mine gamle forældre, og hvor jeg ikke kunne klare det hele. Nu går det heldigvis bedre, og det er jeg sikker på handler om de samtaler og små øvelser, Maria viste vejen i.”
Nanna
49 år
”Marias nænsomme tilgang og samtidig uhyre skarphed i sine observationer har været en lise for mig. Jeg har været lukket af fra min krop, men den tilgang har Maria hjulpet mig med at genskabe. Hver session hos Maria har været som en gave.”
Charlotte
56 år
Jeg tror på, at alle kan komme igennem selv livets hårdeste slag – hvis man har nogle at dele oplevelserne, tankerne og kriserne med.
Har du brug for hjælp til at overkomme livets udfordringer?
Jeg vil gerne hjælpe dig igennem!
Kontakt mig i dag.