Terapien
Hvorfor terapi?

Måske er du i en svær periode i dit liv? Du føler dig måske angst, deprimeret, ensom eller i dyb tvivl? Eller måske har du været ude for en traumatisk hændelse? Du kan også have oplevet dødsfald, skilsmisse, depression eller andre sindsoprivende hændelser, der slår selv de stærkeste ud af kurs. Ligesom den indre kritiske stemme kan blive så hård, at det bliver psykisk invaliderende.

Som klient kan du også vælge terapi, fordi du føler dig stresset eller opgivende. Eller føle, du holder dig selv tilbage i relationer til andre mennesker – at det er vanskeligt for dig at navigere følelsesmæssigt i forhold til fx din partner, dine forældre, venner, chef eller børn.

Du kan være i en situation, hvor du har det dårligt med en kronisk følelse af indre uro og ubehag uden at vide præcis hvorfor.

Det kan også være, at du lider af en kronisk, livstruende eller invaliderende sygdom eller er pårørende til en sygdomsramt – tilstande, der kan ryste livsgrundlaget fundamentalt og få én til at føle sig ramt af uformåenhed, ubehagelige tanker og følelser, meningsløshed, utilstrækkelighed, dyb smerte og frygt.

Du og jeg - os sammen

Sammen taler vi os igennem den krise, du måtte stå i her og nu, ved at stille skarpt på kerneproblemerne, så du selv kan komme igennem krisen og ud på den anden side. Det gælder uanset problemets størrelse og følelsesintensiteten.

I en tryg og tillidsfuld atmosfære finder vi i fællesskab alle de sunde ressourcer og kompetencer, du som menneske rummer – også når livet spænder ben for os og dermed går i en anden retning, end vi havde tænkt os.

Mig i terapien

Jeg tror på, at alle kan komme igennem selv livets hårdeste slag og kriser i det hele taget, hvis man har nogle at dele oplevelserne og tankerne med.

Mine uddannelser, tidligere jobs og erfaringer har trænet mig i at være en opmærksom og oplagt lytter, der kan stille spørgsmål, som åbner for nye indsigter – simpelthen fordi jeg dels kan lide at lytte og være sammen med mennesker, uanset hvilken sindsstemning de befinder sig i, dels pga. mit stærkt reducerede syn. Og netop mit manglende syn har gjort mig til en endnu stærkere og mere opmærksom lytter, yderst nærværende, og begavet mig med en særlig sans for nærhed, en koncentreret opmærksomhed i forhold til andre mennesker. Jeg fornemmer i højere grad, hvad der bliver sagt – også mellem linjerne, men i lige så høj grad alt det, der ikke bliver sagt (læs evt. mere om mig her).

Dig i terapien

I et terapiforløb med mig skal du have mod på at arbejde med dig selv i forhold til dine tanker, dine mønstre og tilgang til dine relationer samt være åben over for at stille spørgsmål ved, hvordan du hidtil har levet dit liv. Du kan vælge at se forløbet med mig som en mentor eller villig hjælper. Ligesom jeg forventer, du siger til, hvis der er noget, du ikke forstår, ikke kan lide eller bare har brug for at dele for at deltage. På den måde får du nemlig det bedste ud af dit terapiforløb.

Jeg er uddannet ved det tidligere Psykoterapeutisk Institut i eksistentiel og oplevelsesorienteret terapi. Jeg videreuddanner mig løbende samt modtager supervision for at sikre, at du får den bedste behandling.

Min ekspertise
Klienterne siger
Jeg tror på, at alle kan komme igennem selv livets hårdeste slag – hvis man har nogle at dele oplevelserne, tankerne og kriserne med.
Har du brug for hjælp til at overkomme livets udfordringer?
Jeg vil gerne hjælpe dig igennem!
Kontakt mig i dag.