UDGIVELSER
Har været forfatter, medforfatter og redaktør på en række bøger.
Har været forfatter, medforfatter og redaktør på en række bøger.

Maria Holkenfeldt Behrendt har været forfatter, redaktør, medforfatter og idékvinde på flere udgivelser inden for de sidste år. Læs her om de forskellige bøger.

Mit bedste karriereråd – 85 topfolk afslører opskriften på succes

Gad, 2011

Bogen indeholder staldtips om uddannelse og kompetencer, om omgangen med andre, motivation, beslutninger, til- og fravalg, strategier, selvtillid og svære tider.

Vi kan alle få brug for et godt råd – og i denne bog får du 300 direkte fra dem, der har prøvet det selv! Bogen er til inspiration og eftertanke for alle dem, der vil noget med deres arbejdsliv – om det så er opad, fremad eller simpelthen derhen, hvor man selv kan bestemme. Bogens mange topledere deler ud af de erfaringer, de har gjort sig på vej mod toppen. Læs blandt andet, hvorfor man skal vælge sin chef med omhu. Hvorfor man skal give æren for succeserne til de andre. Og hvorfor man aldrig skal tage et job på grund af lønnen!

I Mit bedste karriereråd er der bidrag fra blandt andre: NIELS B. CHRISTIANSEN DANFOSS / LARS LARSEN JYSK / JØRGEN VIG KNUDSTORP LEGO / MERETE ELDRUP TV2 / HENRIK POULSEN TDC / LISBETH KNUDSEN BERLINGSKE MEDIA / STEEN RISGAARD NOVOZYMES / DITLEV ENGEL VESTAS / CHARLOTTE JORST SKAGEN DESIGN / JAN LESCHLY CARE CAPITAL LLC / MED FLERE…

Du kan finde Mit bedste karriereråd som fysisk bog her og som e-bog her


Guide til Bedsteforældre – og deres børn

Høst & Søn, 2009

Bogen henvender sig til bedsteforældre – men også til deres børn, som er blevet forældre – med masser af gode råd til begge parter om de problemer og konflikter, der kan opstå i relationen.

Der er kommet en ny generation af bedsteforældre, som er langt mere engagerede i børnebørnene, end tidligere generationer var. De vil gerne gøre det så godt for både deres børn og børnebørn, men kan ikke altid finde ud af hvordan. Bogen introducerer fire forskellige bedsteforældretyper: De tilbagetrukne bedsteforældre, De kollektivistiske bedsteforældre, De servicerende bedsteforældre og De skilte bedsteforældre. Ud fra disse fire typer beskriver børnepsykolog Margrethe Brun Hansen og jeg de mest almindelige problemer, der opstår, når der kommer børnebørn ind i familien.

Du kan finde Guide til Bedsteforældre – og deres børn her


E-værksætteren – Din guide til den professionelle netbutik

Booked, 2008

E-værksætteren er en uundværlig guide til den professionelle netbutik. Bogen guider læseren igennem alt fra valg af teknisk shopløsning til effektiv online markedsføring og nyhedsbreve, der booster omsætningen. Den giver praktiske tips til, hvordan salget i netbutikken kan øges ved at optimere navigation og design, om vejen til god kundeservice og logistik, hvordan man griber AdWords-kampagner an og forbedrer netbutikkens placering på søgemaskinerne.

Du kan finde E-værksætteren – Din guide til den professionelle netbutik her


Forældreguiden

Høst & Søn, 2007

Forældreguiden er en lille, praktisk bog til forældre, spækket med brugbare råd fra en af Danmarks dygtigste børnepsykologer, Margrethe Brun Hansen. Margrethe og jeg tager en række gængse familieproblemer op – problemer som opstår i almindelige familier i en travl hverdag, og som alle forældre kender til. Bogen berører de mest typiske emner, som alle forældre støder ind i, fx selvstændighed, børns venskaber, søvn, sprog, mad, mobning, skilsmisse og søskendejalousi. Alle problemerne beskrives i en omsorgsfuld og kærlig tone med udgangspunkt i respekt for barnet. Bogen vil være en støtte for mange forældre, der har brug for konkrete, gode og letanvendelige råd til, hvordan man håndterer små og lidt større problemer, som dukker op i livet som familie. Med “Forældreguiden” i hånden kommer familien lidt nemmere igennem problemerne.

Du kan finde Forældreguiden her

Fem@il

Aschehoug, 2002

Hvad sker der, når 16 kvinder sætter sig til hver deres pc for at kaste spørgsmål om sex, penge, delebørn, singleliv, feminisme, parforhold og karriere ud til hinanden per e-mail? Man får et billede af 16 yngre kvinders levede liv. Lige nu. Man får spontanitet og eftertænksomhed, intimitet og overblik. Man får Fem@il.

Det Gode Liv – er det noget, vi har, eller er det en uopnåelig drøm? Det spørgsmål har været omdrejningspunktet for Fem@il. For hvad fungerer, og hvad gør ikke? Og hvem har skylden, når usikkerheden, utilfredsheden, utålmodigheden eller utilstrækkeligheden melder sig? Alle bogens indlæg er blevet til via e-mail over en tre måneder lang periode. De 16 kvinder har dels diskuteret en række emner i anonyme fora, hvor alt kunne siges og BLEV sagt. Dels har de parvis ført længere samtaler om emner, der optog netop dem.

Du kan finde Fem@il her

Du kan bare vente dig

Aschehoug, 2002

Bogens bidragydere fortæller om deres debut som mødre og ønsker at bygge bro mellem den idylliserende drøm om moderskabet og en tabubelagt virkelighed. De ønsker at ruste andre til at stå stærkere i mødet mellem ønskebarnet og virkeligheden.

Du kan finde Du kan bare vente dig her

Har været forfatter, medforfatter og redaktør på en række bøger.

Jeg tror på, at alle kan komme igennem selv livets hårdeste slag - hvis man har nogle at dele oplevelserne, tankerne og kriserne med
Har du brug for hjælp til at overkomme livets udfordringer?
Jeg vil gerne hjælpe dig igennem!
Kontakt mig i dag.