Alkoholiske forældre giver deprimerede piger og tager selvværdet fra drenge

En ny stor undersøgelse fra Statens Institut for Folkesundhed har nu dokumenteret, at det giver psykiske mén for børn at vokse op med en mor eller far, der drikker. Piger bliver oftest ramt af depression, mens drengenes selvværd mindskes. Det sker bl.a., fordi de føler sig ensomme og med al for stort et ansvar. Misbrug er fortsat et tabu, og derfor holder mange børn for sig selv, at deres forældre er alkoholiserede. Men både børn af og forældre med misbrug har brug for hjælp.

Læs mere her: Unge får psykiske mén af forældres druk

 

Jeg tror på, at alle kan komme igennem selv livets hårdeste slag - hvis man har nogle at dele oplevelserne, tankerne og kriserne med
Har du brug for hjælp til at overkomme livets udfordringer?
Jeg vil gerne hjælpe dig igennem!
Kontakt mig i dag.