Prøv en telefon-spion

Smartphones, og det at være ’på’ hele tiden, er tilsyneladende kommet for at blive. Og måske er du egentlig ikke selv klar over, hvor meget – eller måske lidt – du er på telefonen?

Vi tjekker mails, Facebook, nyheder, Instagram og alt muligt og umuligt andet. Og for manges vedkommende oftere, end vi tror.

Hvis du ind imellem føler, du har svært ved at koncentrere dig, kan det være, fordi du er blevet lidt for FOMO-afhængig af at få nyt fra telefonen.

Prøv at installere app’en ’Moment’ (som er gratis) og se, hvor ofte, hvor længe og hvor du i løbet af dagen tager fat i telefonen. Måske vil du få en lille øjenåbner, når statistikken taler sit tydelige sprog om, hvor meget du sidder med telefonen i hånden …

Som med alt andet her i livet kan det være en god idé at bruge sin smartphone mindful. Og første skridt til det er at blive opmærksom på, hvornår du gør det, du gør – og så nyde det, når du gør det.

 

Jeg tror på, at alle kan komme igennem selv livets hårdeste slag - hvis man har nogle at dele oplevelserne, tankerne og kriserne med
Har du brug for hjælp til at overkomme livets udfordringer?
Jeg vil gerne hjælpe dig igennem!
Kontakt mig i dag.