Derfor gifter du dig med den forkerte person
Derfor gifter du dig med den forkerte person“Frem for den fiktive forestilling om en person, der kompletterer én i et og alt, er det evnen til at tolerere forskellighed med storsind, der er det sande kendetegn ved den ’ikke udpræget forkerte’ person. Kompatibilitet er kærlighedens resultat, ikke dens forudsætning.”
Sådan skriver Alain de Botton filosof og forfatter til bogen ’The Course of Love’ i New York Times. Han argumenterer i klummen ’Why you will marry the wrong person’ for, at Vi er nødt til at indse, at uanset hvem vi gifter os med, vil vedkommende
gøre os frustreret, vred, irriteret og rasende.
For den perfekte partner findes ikke!
Lyder det rigtigt i dine ører, så læs hele artiklen her:

 

Jeg tror på, at alle kan komme igennem selv livets hårdeste slag - hvis man har nogle at dele oplevelserne, tankerne og kriserne med
Har du brug for hjælp til at overkomme livets udfordringer?
Jeg vil gerne hjælpe dig igennem!
Kontakt mig i dag.