UGENS CITAT

 

“We accept the love we think we deserve.” ― Stephen Chbosky, The Perks of Being a Wallflower

Får vi den kærlighed, vi fortjener?
Jeg har valgt ugens citat, fordi det meget fint og kortfattet beskriver, hvordan mange af os – og især en del af mine klienter – forholder sig til at modtage kærlighed. Både konkret og i overført betydning. Smag lidt på citatet og mærk efter, hvordan det forholder sig for dig …
Hvis du i øvrigt kender et ungt menneske, der også har svært ved at tro på sig selv og modtage noget fra andre, så vil de måske have glæde af at læse bogen ‘The Perks of Being a Wallflower’.

Jeg tror på, at alle kan komme igennem selv livets hårdeste slag - hvis man har nogle at dele oplevelserne, tankerne og kriserne med
Har du brug for hjælp til at overkomme livets udfordringer?
Jeg vil gerne hjælpe dig igennem!
Kontakt mig i dag.