UGENS CITAT
HUSKER DU GANDHI-REGLEN?

I et stresset og krævende arbejdsliv, hvor vi gerne vil nå det hele, samtidig med at familien ikke må komme i anden række, kan vi komme til at glemme noget væsentligt: os selv! Der var en grund til, at Gandhi blev en meget respekteret person, og ugens citat er rammende for mange af mine klienter, der døjer med ikke at kunne tage sig selv og deres signaler alvorligt i jagten på at gøre det godt for ’alle andre’. Det stopper dem i at være det og den, de netop gerne vil være for deres vigtige relationer; Én, der helbreder deres kære.

Hvis vi ikke helbreder os selv, før vi helbreder andre, kan vi få følelserne af utilstrækkelighed, ensomhed, stor uro, at folk ikke værdsætter os nok, at vi ikke er gode nok, tristhed, vrede, sorg og et utal af andre tilstande, der medfører enormt ubehag.
Så husk at helbrede dig selv, før du forsøger at helbrede andre.

"Før du helbreder andre, må du helbrede dig selv." - Mahatma Gandhi

Jeg tror på, at alle kan komme igennem selv livets hårdeste slag - hvis man har nogle at dele oplevelserne, tankerne og kriserne med
Har du brug for hjælp til at overkomme livets udfordringer?
Jeg vil gerne hjælpe dig igennem!
Kontakt mig i dag.