UGENS CITAT

KENDER DU FØLELSEN AF MENINGSLØSHED …

Når meningsløsheden rammer kan det føles så smertefuldt, sort og ensomt, at døden nogle gange kan virke mere tilforladelig end livet. For mange mennesker har det at ty til religionen – uanset om det er kristendom eller andre trosretninger netop haft funktionen: at finde meningen med livet og meningen i det meningsløse. Men selv religionen – og troen på en gud kan svigte, hvis der sker noget voldsomt, krisebetinget eller drastisk livsomvæltende.

Ugens citat, der stammer fra titelmelodien til DR’s serie Herrens veje (og i øvrigt er fra en gammel salme) forsøger i milde vendinger at forklare den tvivl på troen og meningen med det hele, vi kan blive ramt af – dengang og nu – når God moves in mysterious way.

Måske genkender du selv den kvælende og dybe følelse af meningsløshed, der kan blive psykisk invaliderende – også selvom du ikke tror på nogen eller noget …? Hvis du befinder dig i den meningsløse følelsesstorm, kan det være helende at finde et menneske, der er god til at lytte!

God moves in mysterious ways: Herrens Veje

Psykoterapeut, MPF
Maria Holkenfeldt Behrendt
Studiestræde 7A · Baghuset
1455 Kbh. K.
51 90 18 48
mhb@inwriting.dk

Jeg tror på, at alle kan komme igennem selv livets hårdeste slag - hvis man har nogle at dele oplevelserne, tankerne og kriserne med
Har du brug for hjælp til at overkomme livets udfordringer?
Jeg vil gerne hjælpe dig igennem!
Kontakt mig i dag.