UGENS CITAT

DET LYDER SÅ LET

… det denne uges citat fra Parker J. Palmer siger. Og så er det sandt. Men det kan være meget svært at efterleve – selv glimtvis. Det oplever jeg også i arbejdet med mine klienter – både i deres relationer uden for det terapeutiske rum og i vores relation sammen. Heldigvis har både de og jeg det menneskelige hjerte, der evner at åbne sig og vise fx empati, omsorg, tilgivelse, tålmodighed og evnen til at blive i relationen, også når det gør ondt.

“Relational trust is built on movements of the human heart such as empathy, commitment, compassion, patience, and the capacity to forgive.”  ― Parker J. Palmer

Jeg tror på, at alle kan komme igennem selv livets hårdeste slag - hvis man har nogle at dele oplevelserne, tankerne og kriserne med
Har du brug for hjælp til at overkomme livets udfordringer?
Jeg vil gerne hjælpe dig igennem!
Kontakt mig i dag.