Ugens fantastiske lytteoplevelse – Mænd der knækker
abdel aziz mahmoud

I denne uge kan jeg ikke opfordre nok til at høre Abdel Aziz Mahmouds podcast på P1 ‘Mænd, der knækker’. Som terapeut oplevede jeg, at der var masser af guldkorn til mine mandlige klienter og mødre til sønner, ligesom alle uanset køn og status kan lære noget om sig selv og deres partner.

Abdel Aziz Mahmouds mission er at give andre mænd nogle forbilleder, der har gjort og gør det godt, men som også har måtte betale en høj pris i form af angst, depression og hårde nedture. Vi hører både om Abdels egen historie, om Claus Meyers, Morten Messerschmidts, Caspar Erics, Nicolas Dalbys og Jacob Mchangamas – og de tidspunkter, hvor de har været så langt nede, at de ikke troede, de kunne komme op og tilbage. Det handler om evige præstationskrav, at være bange for, hvad andre tænker, ikke at føle sig god nok, manglende følelsesmæssigt stabile faderfigurer og ikke mindst om, at det hjælper at åbne sig og tale med andre om det, der føles så farligt.

Vi kommer ikke altid helt langt nok ned i materien og ind i mellem, gør det næsten ondt, når det indlysende næste spørgsmål ikke bliver stillet, fordi Abdel Aziz Mahmoud bliver så grebet af sin egen historie. Men podcastserien er så god, netop fordi intervieweren ved, hvad hans gæster har oplevet og følt. I udsendelserne medvirker også psykolog Randi Øibakken, der formidler psykologien bag, og de årsager, der kan få os til at knække, på en let og forståelig måde. Tag et afsnit ad gangen og uddrag det, der giver mening for dig.

Jeg har dyb respekt for alle mændene i podcasten – de er modige, særligt fordi de tør tale om deres sårbarhed og nye erkendelser.

https://www.dr.dk/radio/p1/maend-der-knaekker-med-abdel-aziz-mahmoud/
Jeg tror på, at alle kan komme igennem selv livets hårdeste slag - hvis man har nogle at dele oplevelserne, tankerne og kriserne med
Har du brug for hjælp til at overkomme livets udfordringer?
Jeg vil gerne hjælpe dig igennem!
Kontakt mig i dag.