Er du kærlig og forstående over for dig selv? 
ER du kærlig og forstående over for dig selv?

Du er sikkert rigtig god til at forstå andre. ”Selvfølgelig er du træt – du laver virkelig også meget”, ”Selvfølgelig kan du ikke tage dig af din søster, du har jo selv nok at se til” eller ”Det er klart, du melder afbud, når din ferie har været så kaotisk”. Men kunne du finde på at sige det samme til dig selv – vise samme oprigtige forståelse? 

Du er sikkert også fantastisk til at give kærlig opmærksomhed i form af både ord og handlinger. Fx fortælle din veninde, hvor glad du er for hende eller give din kollega blomster på årsdagen for hendes ansættelse.  

Men hvor god er du til at tale kærligt og taknemligt til dig selv? Hvornår har du sidst givet dig selv en buket blomster eller en anden gave, fordi du også er et dejligt menneske, der fortjener noget rart? 

Måske hører du endda til dem, der føler et enormt ubehag bare ved tanken om at skulle tale kærligt eller endnu værre købe noget til dig selv– som om du på en måde er egoist, krydser en linje, som fører til deroute eller bare ikke kan tillade dig selv det … 

Hvis du nu skulle skrive en forstående sms til dig selv i dag, hvordan kunne den så lyde?  

Hvis du skulle give dig selv en lille gave, because you’re worth it, hvad kunne det så være? 

Husk! Du har om nogen fortjent det, du er så god til at give noget til andre.  I dag er det din tur! 

Jeg tror på, at alle kan komme igennem selv livets hårdeste slag - hvis man har nogle at dele oplevelserne, tankerne og kriserne med
Har du brug for hjælp til at overkomme livets udfordringer?
Jeg vil gerne hjælpe dig igennem!
Kontakt mig i dag.