Ved du, hvad du vil have?
Ved du, hvad du gerne vil have?

For nogen er det enkelt at mærke, hvad de vil have. For andre meget svært.

En af mine yngre klienter, lad os kalde hende Sara, kommer i terapi, fordi hun har ondt i livet. Hun føler sig forkert og ensom, selvom hun egentlig har venner, er i gang med en uddannelse og på ydersiden ser ud, som om alt er godt. Men Sara har det ikke godt. Når vi taler om, hvad hun har brug for, bliver hun tavs. Hun ved det ikke og kan ikke mærke det. Derfor synes hun, det er svært at finde ud af, hvad hun skal gøre ved sin situation.

På spørgsmålet om, hvad hun ikke vil, er det til gengæld nemmere for hende at svare.

Vi laver en liste sammen, som hun går hjem og tygger videre på og næste gang, vi mødes, er der kommet mere hul til, hvad hun gerne vil – netop hjulpet på vej ved at opdage, hvad hun ikke vil.

Måske har du det også, som Sara havde? At du ikke kan eller tør mærke, hvad du vil, men har mere adgang til, hvad du ikke længere vil?

Så kan du selv prøve at lave listen over det, du har fået nok af. Og når du så er klar til det begynde på listen over, hvad du gerne vil. Det er vigtigt at begynde i det små med den positive liste – det kan nemlig føles farligt og ubehageligt at tillade sig selv at gå den nye vej.

Husk, at det kræver mod at gøre noget nyt – hvad der føles enkelt for andre, føles ikke nødvendigvis let for dig. ❤

Jeg tror på, at alle kan komme igennem selv livets hårdeste slag - hvis man har nogle at dele oplevelserne, tankerne og kriserne med
Har du brug for hjælp til at overkomme livets udfordringer?
Jeg vil gerne hjælpe dig igennem!
Kontakt mig i dag.