Har du sommerfugle i maven?… eller flagermus?
Har du sommerfugle i maven

De flyvende dyr er smukke i sig selv – og fine som metaforer for kropssansninger. Indre følte fornemmelser man kan have, når man skal fx noget nyt, noget spændende eller noget, man ikke føler sig tilpas ved.

Sommerfuglene kan vise sig, inden vi skal på ferie som en glædesfyldt og opstemt tilstand. De kan også vise sig på toppen af rutsjebanen lige inden, vi skal køre dugt ned ad bakken som en nervøsitet og lille uro. Og så kan de vise sig i flagermustilstanden, fx når vi skal til eksamen eller fremlægge noget på arbejde som en form for voldsom sitren i maven med anspændthed, ubehag og uro til følge.

Har du ind i mellem sommerfugle i maven, der udvikler sig til flagermus?

Så kan du med fordel opsøge en person, der beroliger dit nervesystem. En person, du føler dig tryg og afslappet sammen med, og hvor det ikke er dig, der skal yde og give, men hvor du kan modtage og få del i den andens gode, beroligende og skønne energier.

eller flagermus

Tal med vedkommende. Mærk vedkommende. Del dine bekymringer. Og hvis du er til kropskontakt, så bed personen holde fast om dine skuldre, ae dig fast på rygsøjlen, eller massere dine fødder. Så kommer du nemlig lidt ud af hovedet og ned i kroppen – der kommer lidt oxytocin og dopamin i omløb, og så kan flagermusene forvandle sig til næsten stillesiddende sommerfugle et øjeblik.

Husk, det kræver mod at gøre noget nyt som fx at bede om hjælp, hvis du ikke er vant til det.

Og husk også, for andre kan det være en gave at få lov til at hjælpe lige netop dig!

Er det i dag, du skal forvandle flagermusene til sommerfugle?

Jeg tror på, at alle kan komme igennem selv livets hårdeste slag - hvis man har nogle at dele oplevelserne, tankerne og kriserne med
Har du brug for hjælp til at overkomme livets udfordringer?
Jeg vil gerne hjælpe dig igennem!
Kontakt mig i dag.